Zadar

REZULTATI OČEVIDA NOVE PROMETNE NA PUTU BOKANJCA

FOTO: Zbog brzine vozačica se zabila u zid

Jutros na Putu Bokanjca, iznad Veterinarske stanice, došlo je do prometne nesreće.

NOVO Poznati su rezultati policijskog očevida prometne nesreće koja se dogodila jutros oko 8 sati na Putu Bokanjca.

Utvrđeno je kako je 45-godišnja vozačica, upravljajući starijim automobilom zagrebačkih registracija iz smjera juga prema sjeveru, uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom, prešla preko suprotnog prometna trak i nogostupa te se potom zabila u betonski zid obiteljske kuće na križanju s Vinjeračkom ulicom.

Nakon sudara vozačica je bila pri svijesti te je hitno prevezena na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Zadar gdje su joj, nasreću, utvrđene lakše ozljede. Protiv nje slijedi optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće.

Promet se do 9 sati odvijao jednim prometnim trakom uz regulaciju policijskih službenika.

RANIJE Jutros na Putu Bokanjca, iznad Veterinarske stanice, došlo je do nove prometne nesreće.

Dojava je stigla u 8:02 sati, a prema prvim informacijama, sudjelovalo je jedno vozilo koje se zabilo u ogradni zid obiteljske kuće.

- Jedna osoba prevezana je na pružanje liječničke pomoći, rekli su nam u Policijskoj upravi zadarskoj.

Promet se odvija usporeno uz regulaciju policijskih službenika. 

Podsjetimo, sličan slučaj zabilježen je na istoj lokaciji posljednjeg dana 2022. godine kada je bez ograde ostalo dvorište susjedne kuće.

- Ovo je četiri metra iznad te kuće. Vozačica je jutros u 8 sati vozila iz donjeg smjera većom brzinom, izgubila kontrolu i zabila se u zid. Za dlaku nije udarila drugo vozilo. Sreća, djeca su 10-ak min prije išla u školu, rekla nam je očevitkinja podsjećaju kako se prošle godine vozilo Hitne medicinske pomoći sudarilo s autobusom Liburnije na istom mjestu, koje tako može nositi epitet crne prometne točke.
PRIKAŽI KOMENTARE (7)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA