Zadar

SRAMOTNO KOMUNALNO (NE)ODRAŽAVANJE ULICA

Fotoreporteri otkrili keramiku betoniranu u kamenoj ploči

U sveopćem raspadu zbog neodržavanja kamenih površina ulica u zadarskom središtu, u Ulica Madijevaca foto-reporteri su zapazili jedan bizaran detalje

U sveopćem raspadu zbog neodržavanja kamenih površina ulica u zadarskom središtu, u Ulica Madijevaca fotoreporteri su zapazili jedan bizaran detalj koji nije od jučer. Jedna je kamena ploča betonirana s dijelom keramičke pločice.

Pročelnik za komunalne poslove, Robertino Dujela kao obično brzo je reagirao i novinarki 24 sata najavio kako će na lice mjesta izaći majstor koji će to sanirati. Čekali su fotografi i 20 minuta, ali nisu dočekali.

Doći će radnici Stipčevića koji tako popravljaju kamen po gradskim ulicama a da nitko nije ozbiljno pristupio tom bazičnom komunalnom uređenju i održavanju Grada. Na gornjem dijelu Kalelarge, prema crkvi Gospe od zdravlja, stanje je tragično i već godinama se čeka da netko te ostatke kamena zamijeni s novim. A tamo gdje je postavljen novi istarski kamen - kanfanar, situacija ja tragikomična nakon navodnog vraćanja u prvobitno stanje kamena preko kojeg je prolazilo gradilište. Nositelj tog zahvata je bio Krekić Avangrad, a popravila se samo površina ispred ulaza u Providurovu palaču.

Radnici Stipčevića krpali su drug kamenu površine istodobno kada je na Trg Petra Zoranića dolazilo novo opterećenje - kućice i promet Adventa, a ostale su iste posljedice sramotnog održavanja javne površine uz skupe EU projekte obnove.

PRIKAŽI KOMENTARE (7)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA