Kultura

OSTAJE U PREDSTAVAMA KAO SURADNIK

Glumac Dominik Karakašić zbog proračuna još uvijek nije zaposlen u ansamblu HNK Zadar

Dok se ne donese gradski proračun nema novih zapošljavanja, a kada se to riješi on će biti primljen u HNK Zadar, kaže ravnatelj Renato Švorinić

Glumac Kazališta lutaka Zadar Dominik Karakašić još uvijek nije prešao u Hrvatsko narodno kazalište Zadar. Glumac koji je do sada imao zapažene uloge u produkcijama kao vanjski član trebao je postati četvrti član stalnog ansambla.

Prelazak je dogovoren, ravnateljica Kazališta lutaka je našla zamjenu za Karakašića ali ispriječio se, naravno - proračun.

- Nama se otvorilo stalno radno mjesto za glumca i dogovor s Karakašićem je postignut. Dok se ne donese gradski proračun nema novih zapošljavanja, a kada se to riješi on će biti primljen u HNK Zadar, kaže ravnatelj Renato Švorinić.

Dominik Karakašić u Zadar je stigao iz Nove Gradiške te je za svoj rad dobio brojne nagrade. Što se tiče suradnji u predstavama HNK Zadar, ona se nastavlja, ali u formi stalnog suradnika. Tako će on umjesto plaće, dobiti honorar za najnoviju prodlukciju HNK Zadar u kojoj  je Karakašić dobio ulogu.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA