Sport

LJUBIMAC PUBLIKE

Goran Burčul nakon 30 godina zaključio nogometnu karijeru

popularni Daćo je u svojoj čak 30-godišnjoj nogometnoj karijeri između ostalog igrao za tadašnjeg prvoligaša Zadra, Rijeku, kao i u nizu klubova iz Zadarske županije

U okviru proslave zlatnog jubileja 50. obljetnice postojanja i djelovanja NK Hajduk iz Pridrage na mjesnom igralištu Mile Čulina Bulin odigran je prijateljski nogometni međunarodni susret između domaćeg četvrtoligaša i juniora ukrajinskog prvoligaša Šahtara U-21 (0:6). Na tom susretu pred oko 500 gledatelja od aktivnog (seniorskog) igranja nogometa uz prigodne darove oprostio se legenda Zadarske županije, 46-godišnji napadač Goran Burčul Daćo, koji je posljednjih pet godina uspješno igrao za Pridražane.

Inače popularni Daćo je u svojoj čak 30-godišnjoj nogometnoj karijeri između ostalog igrao za tadašnjeg prvoligaša Zadra, Rijeku, kao i u nizu klubova iz Zadarske županije, a najveće uspjehe je postigao kao igrač tada renomiranog trećeligaša Raštana, gdje je u tri sezone bio i najbolji igrač 3. HNL - jug po ocjenama Sportskih novosti.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA