Kultura

ORIS ARHITEKTURA NA YOU TUBE

Grad platio 15.000 za razgovor s arhitektima u Providurovoj

Između dvije strane nije sklopljen ugovor o djelu ili pružanju usluga, već se radi samo o donaciji koju Grad Zadar isplaćuje kako bi se film prikazivao u 2022. godini na YouTube kanalu Oris kuće arhitekture

Gradonačelnik Branko Dukić donirao je tvrtki Oris d.o.o. iznos od 15.000 kuna za potrebe realizacije filmskog uratka "Dvije palače" u okviru programa Oris Online.

Između dvije strane nije sklopljen ugovor o djelu ili pružanju usluga, već se radi samo o donaciji koju Grad Zadar isplaćuje kako bi se film prikazivao u 2022. godini na YouTube kanalu Oris kuće arhitekture.

- Donator financijskim sredstvima podupire troškove snimanja, produkcije i montaže snimljenog materijala u svrhu stvaranja jedinstvene dokumentarne emisije o projektu obnove Providurove s Kneževom palačom, a sve temeljem Zaključka Gradonačelnika od 1. prosinca 2022. Godine, navodi se u ugovoru o donaciji sredstava.

Nakon potpisivanja ugovora, 20. prosinca u Oris Kući arhitekture u Zagrebu predstavljen je projekt Dvije Palače, a isti dan na YouTube kanalu prikazan je film, odnosno razgovor arhitekata Ive Letilović i Igora Pedišića s moderatorima Idom Križaj Leko i Krešimirom Damjanovićem, koji je sniman u Providurovoj palači u Zadru.

PRIKAŽI KOMENTARE (7)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA