Zadar

VALENTINOVSKA SJEDNICA NAKON PRORAČUNSKE

Gradsko vijeće imat će čak devet točaka dnevnog reda

Nakon burne proračunske sjednice Gradskog vijeća Zadra, predsjednik Marko Vučetić sazvao je novu sjednicu za utorak 14. veljače u 9 sati.

Nakon burne proračunske sjednice, predsjednik Gradskog vijeća Marko Vučetić sazvao je novu sjednicu za utorak 14. veljače u 9 sati.

Uz Aktualni sat iz Ureda Grada pripremljeno je osam točaka za tu sjednicu koju je Vučetić sazvao na međunarodni dan ljubavi - Valentinovo. Vijećnici većine po žurnom postupku uvrstit će na dnevni red prijedlog članova Upravnog vijeća Znanstvene knjižnice Zadar nakon što je njihov prvi prijedlog doživio kolektivnu ostavku trojice članova.

Na dnevnom redu su isključivo prostorni planovi i statusi nerazvrstanih cesta koje postaju javno dobro u općoj upotrebi, izmjene prostornih planova te komunalne sadržaje.

Iz trećeg pokušaja donijet će se odluka o izradi II. Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja TŠC, a izvan snaga će se staviti DPU skladišno servisne zone „Autocentar" kao i DPU uređenja sportsko rekreacijskog središta „Višnjik".

Vijećnici će usvojiti Izmjene i dopune UPU sportsko rekreacijskog središta „Višnjik" te urbanističkog plana luke Kožino-Primorje.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA