Sport

SPORTSKA OPREMA

Hajduk otvara Fan shop u Zadru, traže zaposlenike

Razvijamo se iz dana u dan s ciljem da budemo jaki i prepoznati kao pokretač promjena u ovom segmentu poslovanja, kaže Jakobušić

Splitski Hajduk otvara Fan shop u Zadru, a tim povodom raspisao je natječaj za tri radna mjesta - dvoje trgovaca i jednog voditelja poslovnice.

Za trgovce je dovoljna SSS trgovačkog smjera ili srodnog zanimanja s dvije godine iskustva u maloprodaji, a za voditelje se mogu javiti VSS i SSS s tri godine iskustva u vođenju maloprodaje, poželjnim iskustvom prodaji sportske opreme itd. Prijave se zaprimaju do 6. travnja, a svi detalji dostupni su na linku.

- U segmentu prodaje prepoznali smo brojne mogućnosti za povećanje prodajnih rezultata i ukupnih prihoda od prodaje proizvoda i usluga. Razvijamo se iz dana u dan s ciljem da budemo jaki i prepoznati kao pokretač promjena u ovom segmentu poslovanja. Pozivamo sve zainteresirane kandidate koji ispunjavaju uvjete natječaja, a koji žele aktivno sudjelovati u unaprjeđenju poslovanja Kluba, pridružite nam se, postanite dio našeg tima, poručuje predsjednik HNK Hajduk Lukša Jakobušić.

PRIKAŽI KOMENTARE (35)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA