Sport

PETI PORAZ U 10 KOLA

HNK Zadar praznih ruku i iz Dubrovnika

Na vrhu nezaustavljivo maršira Hrvatski vitez Posedarje Josipa Butića, koji je i danas slavio 1:0 protiv Zmaja golom Vedrana Smokrovića

Novi poraz u 3. HNL jug doživjeli su igrači HNK Zadra, ovaj put na gostovanju kod GOŠK-a u Dubrovniku. Dubrovčani su slavili s 2:1, a Zadranima je to bio već peti poraz u 10 prvenstvenih kola.

Momčad Želimira Terkeša vodila je od 46. minute pogotkom kapetana Jure Jerbića i tako je bilo sve do 75. Međutim, tada je Farić zabio za izjednačenje domaćih, da bi Smrdelj pet minuta kasnije donio GOŠK-u sva tri boda.

S pet ovosezonskih gostovanja Zadar je kući donio samo dva boda, a kada se na to nadovežu i dva domaća poraza, situacija na ljestvici je poprilično poražavajuća - trenutačno se nalazi na diobi 13. i 14. mjesta u konkurenciji 18 momčadi s 11 prikupljenih bodova.

Na vrhu, pak, nezaustavljivo maršira Hrvatski vitez Posedarje Josipa Butića, koji je i danas slavio 1:0 protiv Zmaja golom Vedrana Smokrovića.

Posedarci imaju 24 boda, čak 13 više od Zadrana i utakmicu manje, a bolje od Zadra stoji i biogradski Primorac, koji nakon današnje pobjede 4:0 protiv Uskoka ima 14 bodova.

U sljedećem kolu na Stanovima se igra zanimljivi županijski derbi između Zadra i Primorca.

PRIKAŽI KOMENTARE (10)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA