Biznis

RADOVI ĆE TRAJATI DVIJE GODINE

Hotel Pinija dobiva konferencijski centar s dvije dvorane

Conference and Event Center Zadar imat će dvije multifunkcionalne dvorane ukupnog kapaciteta do 600 osoba

Završetkom prošle sezone započeli su radovi na dvije velike investicije u hotelu Pinija u Petrčanima. Radovi obuhvaćeni ovim investicijama provodit će se kroz naredne dvije godine, a uključuju potpunu renovaciju prizemlja hotela te izgradnju Conference and Event Centra Zadar na mjestu nekadašnjeg Maxi bara.
Renovacija prizemlja hotela obuhvatit će preuređenje glavnog ulaza, predvorja, recepcije te aperitiv bara s terasama. Za najmlađe goste otvara se i nova, veća animacijsku soba.

Svakako vrlo zanimljiv detalj je investicija izgradnje novog kongresnog i event centra Zadar.

- Conference and Event Center Zadar imat će dvije multifunkcionalne dvorane ukupnog kapaciteta do 600 osoba uz mogućnost pregrada na više manjih dvorana. Dvorane će imati puno dnevnog svjetla, a visina stropa je od 3.3 do 3.5 metara. Dvorana u prizemlju imat će 283m2 i bit će kapaciteta do 260 osoba u kino postavu, a dvorana na katu 348m2 i kapacitet do 320 osoba u kino postavu. Ono što ovaj prostor čini jedinstvenim je kružni oblik dvorane jer se grade od staklenih stijena s pogledom na jedinstveni zadarski zalazak sunca, kaže Danijela Stanić Halapija, menadžerica u hotelu Pinija.

Ovakva investicija će svakako biti kvalitetan dodatak ponudi ovog hotela s dugogodišnjom tradicijom.

- Vjerujemo da će upravo ta specifičnost oblikom dvorana biti vrlo zanimljiva raznim organizatorima bilo da se radi o poslovnim skupovima ili svečanim domjencima odnosno organizaciji vjenčanja, kaže Stanić Halapija.

Hotel Pinija posluje pod tvrtkom Intermod d.o.o. od 2001. godine kad je realizirana kupnja hotela, čime se osnovna djelatnost društva širi na turističko-ugostiteljsku djelatnost. U trenutku kupnje, odnosno pripajanja, hotel je bio gotovo potpuno devastiran i sve investicijske aktivnosti bile su usmjerene na renoviranje hotela tako da je već iduće godine hotel dobio kategoriju 3 zvjezdice. Od 2002. svake godine u hotel se vrše znatna ulaganja, da bi sve do 2009. godine rezultiralo dobivanjem 4 zvjezdice za hotel i sve popratne sadržaje.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA