Sport

SKOKOVI U VODU

Huljev u finalu Svjetskog prvenstva osvojio peto mjesto

Nakon što je u kvalifikacijama s daske od 1 metra na Svjetskom mlađe juniorskom prvenstvu u Montrealu predstavnik Kluba skokova u vodu Zadar, Marko Huljev osvojio peto mjesto isti rezultat ostvario je i u današnjem finalu

Mlađi junior Marko Huljev (KSV Zadar) peti je na SP u Montrealu u skokovima s daske od 1 metra!

Nakon što je u kvalifikacijama s daske od 1 metra na Svjetskom mlađe juniorskom prvenstvu u Montrealu predstavnik Kluba skokova u vodu Zadar, Marko Huljev osvojio peto mjesto isti rezultat ostvario je i u današnjem finalu.

- Prvo moje svjetsko prvenstvo i odličan rezultat, odlično sam se pripremio i jedina želja mije bila skakati što bolje. Uspio sam u tome i peto mjesto me jako veseli, nadao sam se da ću dobro odraditi ovaj nastup. Ispunila mi se želja, jako puno je odličnih skakača na prvenstvu i ponosan sam na sebe, baš jesam, rekao je Huljev za Sport023.

- Svaka čast Marku, odlično je skakao, potajno smo se nadali ovakvom rezultatu. Dva njegova osobna rekorda, briljantan u kvalifikacijama i finalu, ovo nam je pravi pokazatelj da smo na pravom putu - istaknuo je trener Marko Sutlović.

Svjetski prvak je postao Ukrajinac, Kyrylo Azarov, drugi je bio Britanac, Oscar Kane a treći Kolumbijac, Esteban Miguel Tovar.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA