Zabava

HOĆE LI U ZADRU KONCERT BITI. UOČI OLUJE

Intrade i Bralić ljetnom turnejom slave 35. rođendan

U korona 2020. godini klapa Intrade trebala je proslaviti 35 godina postojanja i monografiju koja je pripremljena, a još uvijek se ne zna kad će i ove godine biti veliki rođendanski koncert u Zadru.

U korona 2020. godini klapa Intrade trebala je proslaviti 35 godina postojanja i monografiju koja je pripremljena, a još uvijek se ne zna  hoće li se veliki rođendanski koncert u Zadru održati 4. kolovoza na Forumu,  uoči obilježavanja dana Oluje, kako je to naznačeno na stranici TZ Grada Zadra.

Prema najavi njihove diskografske kuće Scardona,  u prodaji  su tri velika koncerta Jadranske turneje Tomislava Bralića i klape Intrade.

Od 1985. do danas Tomislav Bralić i Intrade nastupali su po Hrvatskoj, susjednim zemljama, po Europi, a našu su glazbenu baštinu i kulturu pronosili na svojim turnejama po Americi i Australiji. Objavili su brojne albume i pjesme koje ostaju generacijama koje dolaze, a gotovo svaki njihov spot otkriva neku od dalmatinskih lokacija, od kojih svaka ima neku svoju priču. I zato su ponosni i sretni što svoj veliki rođendan mogu napokon proslaviti obljetničkim koncertima po jadranskoj obali i tako ispuniti obećanje svojoj vjernoj publici da će rođendan slaviti zajedno, uz svoje najpoznatije hitove i neizostavnu dobru energiju.

23. 7. SOLIN - GRADINA

Solinska je Gradina idealna lokacija za koncerte, osobito kad sjaji u novom renoviranom izdanju. Stara Salona uistinu nudi obilje baštine, a klapa voli prostore koji imaju povijesnu vrijednost i autentičnu arhitekturu. Nastup započinje u 21 sat i održava se u okviru programa "Jer svirati se mora" u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije.

1. 8. OPATIJA - LJETNA POZORNICA

 

Kolovoz će klapa otvoriti koncertom na opatijskoj Ljetnoj pozornici, na kojoj su i prošle godine održali fenomenalan nastup prepun emocija, nostalgije, klapskih uspješnica i humora. Intrade će tako još jednom ugrijati publiku pod vedrim nebom i tik uz more.

3. 9. ŠIBENIK - TVRĐAVA SV. MIHOVILA

 

Prošle su godine Intrade u rekordnom roku rasprodali šibensku tvrđavu, a osobito su bili sretni jer im je to bio prvi nastup u karijeri na toj znamenitoj lokaciji. Nastup su dugo priželjkivali, ostao im je u lijepom sjećanju pa se od srca raduju ponovnom susretu.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA