SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1711580400 AND gallery_id = 11363File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1711580400, '11363', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Iskoristite odličnu akciju na betonske opločnike tvrtke ABK! - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

OGLAS

ULJEPŠAJTE SVOJ DOM

Iskoristite odličnu akciju na betonske opločnike tvrtke ABK!

Ako želite uljepšati svoju okućnicu betonskim opločnicima, dobra vijest je da uspješna tvrtka ABK iz Benkovca nudi odličan popust na najkvalitetniju betonsku galanteriju!

Ako želite uljepšati svoju okućnicu betonskim opločnicima, dobra vijest je da uspješna tvrtka ABK iz Benkovca nudi odličan popust na najkvalitetniju betonsku galanteriju! Bilo da trebate betonske blokove, rubnjake, kanalice ili opločnike u ovoj tvrtki s dugogodišnjim iskustvom i tradicijom proizvodnje pronaći ćete najbolji omjer cijene i kvalitete, a svaki mjesec očekuje vas novi popust.

U bogatoj ponudi prvoklasnih opločnika tvrtke ABK pronaći ćete najkvalitetniji asortiman betonske galanterije po najnižim cijenama, a svaki mjesec za svoje vjerne kupce pripremaju odlične popuste. Trenutno je u tijeku odlična akcija na opločnik Zlarin pa ga od sada možete pronaći po 32 posto nižoj cijeni. Zlarin je urbani opločnik klasičnog stila te pravilnih rubova. Idealan je za popločavanje gradskih trgova i šetnica, a često se naziva i "tihi opločnik" jer ne stvara buku i vibracije.

U njihovom prodajnom prostoru u Benkovcu očekuje vas široka ponuda betonskih opločnika, blokova, rubnjaka ili kanalice uz najbolji omjer cijene i kvalitete. Njihova struktura kocke pokazala se najkvalitetnijom uz najmanje reklamacija kupaca, a u proizvodnom programu različitih oblika, veličina i boja zaista je moguće pronaći za svakoga ponešto. Stoga se prepustite čarima vlastitih misli i kreacija te stvorite vaš dom iz snova.

- Naš asortiman betonskih opločnika uklopit će se u vašu viziju idealnog uređenja okoliša. U izložbenom prostoru u Benkovcu možete pronaći opločnike različitih oblika, veličina i boja, tako da ćete sigurno pronaći nešto po svojoj mjeri. Svi naši opločnici su proizvedeni u Hrvatskoj, a posebno smo posvećeni kvaliteti u proizvodnom procesu u kojem koristimo prirodne materijale - poručuju iz tvrtke ABK.

Vrijedna ekipa tvrtke ABK u svakom je trenutku na raspolaganju kupcima te je uvijek spremna pomoći pri odabiru uz koristan savjet.

- Ako ne znate što odabrati, naši prodajni referenti izlaze na teren i savjetuju vas koja su najbolja rješenja za uređenje vašeg okoliša. Svoju narudžbu možete pokupiti na skladištu u Benkovcu svakog radnog dana od 6 do 14 sati, a nudimo vam i sigurnu i točnu dostavu vlastitim kamionom - poručuju iz tvrtke ABK.

Posjetite prodajni salon ABK na adresi Zapužane 102 u Benkovcu i pronađite kvalitetne betonske opločnike po najpovoljnijim cijenama! Za više informacija posjetite njihov web ili Facebook ili ih nazovite na broj 023 662 720.

Uljepšajte svoj dom uz betonske opločnike tvrtke ABK!
Foto: PR

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA