Zabava

ODABRANA PREDSTAVNICA ZA NACIONALNI IZBOR

Ivona Barić miss, pratilje Matea Magaš i Tamara Tomašević

Miss fotogeničnosti koju je odabrao Ivan Toman je osvojila lijepa Sara Čović

U prekrasnom ambijentu Teatro bara održan je izbor Miss Zadarke županije 2022. a titulu je odnijela Ivona Barić. Druga pratilja je Matea Magaš, a titulu prve pratilje je osvojila Tamara Tomašević.

Miss fotogeničnosti koju je odabrao Ivan Toman je osvojila lijepa Sara Čović. Prekrasnih 11 ljepotica naše županije pred mnoštovom kako domaćih tako i stranih gostiju su se predstavile u dizajnerskim kolekcijama poznatih dizajnerica Katarine Mamić, Natalije Smogor iz Zagreba, Allure fashion studia iz Zadra, sunčanim naočalama Tvornice naočala Zagreb i optike Maris iz Zadra.

Večer mode i ljepote zaista je imao bogat glazbeni program u kojem su spoj imali dalmatinska pisma klape Puntamika, te tri mlade glazbene nade naše županije za koje ćemo još itekako ćuti u glazbenoj budućnosti Hana Grubić, Katarina Mikulec i Mary Radić koje su maestranlo uživo izvele obrade stranih pjesama te sve prisutne oduševile.

Stručni ocjenjivački sud je imao težak zadatak odabrati onu najljepšu koja će predstavljati Zadarsku županiju u finalu Miss Hrvatske na jesen, jer ove godine su zaista sve finalistice bile toliko lijepe da su male nijanse odlučivale o pobjednici. Podsjetimo ove godine se slavi 30.jubilarni izbor Miss Hrvatske koji je do sada iznjedrio jedne od najljepših žena Fani Čapalija, Branka Bebić Krstulović, Anica Martinović, Aleksandra Grdić, Maja Cvjetković, Ivana Ergić, Katarina Mamić te mnoge druge.

Direkcija Miss Zadarske županije pod organizacijom Antonie Grubić i Anite Maričić su prezadovoljne sa dosadašnjim svim izborima koje su organizirale jer sve pobjednice Miss Zadarske županije do sada (Iva Mijolović, Anja Bijelić, Ana Colić, Mia Štulić i Antonija Bucić su bille plasirane u naljepših žena Hrvatske stoga se nadaju da bi večerašnja pobjednica mogla titulu najljepše donijeti u našu županiju.

Pobjednicu Miss Zadarske županije 2022. sada očekuju velike pripreme za samo finale Miss Hrvatske kao i snimanje modnih kampanja, a uz toliko obveza vjerujemo kako će naći malo vremena da uživa u ljetu.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA