Zadar

OGLAS

SUPERNOVA CENTAR ZADAR

Jedna kartica za sve želje i stilove

Period ljetnih sniženja idealan je za kupovinu pa je pokloniti nekome odličan shopping savršena ideja.

Zadar, 27. srpnja 2021. - Period ljetnih sniženja idealan je za kupovinu pa je pokloniti nekome odličan shopping savršena ideja. Razne vesele prigode u narednim danima proslavite darujući Supernova poklon-karticu koja ispunjava baš sve želje.

Što bi najviše razveselilo vaše slavljenike? Ponekad već mjesecima unaprijed znate što pokloniti, ali dogodi se da inspiracija jednostavno izostane. Mi smo sigurni da znamo što baš nikoga neće razočarati - odličan shopping uz aktualna sniženja zbog kojih će se u rukama naći barem jedna vrećica više. Supernova Zadar svima je omiljena destinacija kada su u potrazi za novim modnim komadima, kozmetikom, parfemima ili opremom za dom i sport pa im kupovinom poklon-kartice zasigurno darujete upravo ono što im treba. Karticu sa željenim iznosom i s nekim od neodoljivih motiva kupiti možete na infopultu centra, a uplatiti možete do 100 pa do 5 000 kn. Ako pak želite nekoga dodatno iznenaditi, karticu je moguće i personalizirati fotografijom po vlastitom izboru odlučite li se za online kupovinu - odlična opcija želite li istovremeno biti i praktični i kreativni.

Kako mnogi naši posjetitelji za poklon biraju upravo poklon-karticu, vašu vjernost odlučili smo se i sami nagraditi! Zaigrajte našu Instagram nagradnu igru u kojoj vam poklanjamo poklon-kartice u iznosu 500 kn kako bi se i sami počastili kupovinom u omiljenim trgovinama.

Izbor poklona nikada nije bio lakši - u odabiru budite praktični i razveselite slavljenike svih generacija, ukusa i stilova. Dodatne informacije o Supernova poklon-kartici čekaju vas na našem webu, a želite li karticu naručiti online, učinite to putem webshopa.

 

 

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA