Sport

PRIPREME ZADARSKOG TREĆELIGAŠA ZA PROLJEĆE

Jordan potpisao za HNK Zadar, Blažević i Majić otišli

Ponajbolji napadač Vlatko Blažević otišao je u Italiju (Pavia 1911), Josip Majić u Sloveniju, a Luka Zrilić u HV Posedarje

HNK Zadar izvijestio je danas kako je dogovorio suradnju s 31-godišnjim krilnim napadačem, Zadraninom Markom Jordanom.

Jordan je internacionalac s velikim iskustvom igranja u Njemačkoj, Grčkoj, Italiji, Švedskoj i Češkoj, dok je kod nas igrao i u prvoligašima Splitu, Istri i Šibeniku. U Hrvatskoj mu je posljednji klub bio Međimurje, nakon čega je jedno vrijeme proveo u njemačkom niželigašu TSV Blaubeuren

- Veseli me povratak u moj grad, u klub u kojem sam i započeo moje prve nogometne korak. Uvijek me vukla želja da se jednom opet vratim tu i evo nakon dugo godina igranja po inozemstvu to se i ostvarilo. Nadam se da ću pomoći klubu da ostvarimo što bolje rezultate i da dovedemo klub gdje mu je mjesto. Zahvaljujem stručnom stožeru i upravi kluba sto su mi pružili tu priliku, rekao je Jordan.

Zadarskom klubu u ovom prijelaznom roku pristupio je i 21-godišnji vezni igrač Ivano Čepo, no sigurno je da će biti i odlazaka i to važnih igrača. Ponajbolji napadač Vlatko Blažević otišao je u Italiju (Pavia 1911), Josip Majić u Sloveniju, a Luka Zrilić u HV Posedarje. Posedarci su zainteresirani za još jednog važnog igrača momčadi koju vodi Želimir Terkeš, no taj posao je na čekanju.

Zadar će u nastavku sezone pokušati izboriti gornji dio poretka, koji bi mu omogućio kvalifikacije za Drugu ligu ili barem ulazak u Treću jedinstvenu ligu.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA