Sport

ODLAZI PREDSJEDNIK

Jošić nakon 13 godina napušta Sonik Puntamiku

Odlazim jer je došlo do zamora materijala, a novim ljudima koji će doći na čelo kluba želim da nastave kontinuitet koji je klub imao posljednjih dvadeset godina

U Jazinama će se danas održati izvanredna Skupština Košarkaškog kluba Sonik Puntamika na kojoj će ostavku nakon više od dvadeset godina otkako je došao u klub podnijeti još uvijek aktualni predsjednik Mirko Jošić.

- Ostavku podnosim iz osobnih razloga. Odlazim jer je došlo do zamora materijala, a novim ljudima koji će doći na čelo kluba želim da nastave kontinuitet koji je klub imao posljednjih dvadeset godina, kazao je Jošić za Sport023.

Ranije je javljeno kako će glavne točke večerašnje Skupštine biti "razrješenje predsjednika i člana/članova Upravnog odbora" te izbor novog predsjednika i člana/članova Upravnog odbora" te "donošenje odluke o izboru osobe ovlaštene za zastupanje." Jošić ističe kako neće biti smijenjen, nego je ostavku podnio, a rezultat će biti isti - nakon gotovo 13 godina Sonik Puntamika dobit će novog predsjednika.

Pred Puntamičanima su dva najvažnija susreta sezone - nakon majstorice za prvaka koju večeras igraju Dinamo i Bosco bit će poznato koja će momčad, kao poražena, igrati kvalifikacije za ulazak u HT Premijer ligu s Puntamičanima. Prvi kvalifikacijski susret na raspoređuje u petak, 20. svibnja u 18 sati u Jazinama, a drugi u ponedjeljak, 23. svibnja u Zagrebu.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA