Sport

ZADRANI NA KUPU LIKA U ZAGREBU

Judašima po zlatna, srebrna i 3 brončane medalje

Proteklog vikenda 26. 11. 2022 u Zagrebu je održan dvadesetosmi međunarodni judo turnir „ Kup Lika" na kojem je nastupilo 48 klubova sa sveukupno 488 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Italije i Grčke.

Proteklog vikenda u Zagrebu je održan dvadesetosmi međunarodni judo turnir „ Kup Lika" na kojem je nastupilo 48 klubova sa sveukupno 488 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Italije i Grčke.

U dvorani „Sutinska Vrela" natjecalo se u uzrastima dječaka i djevojčica, mlađih kadeta i mlađih kadetkinja te kadeta i kadetkinja.
Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 11 natjecatelja predvođenih trenerima Antom Zankijem i Stipom Grgasom. Mladi Zadarski judaši i judašice su sa ukupno osvojili 1 zlatnu, 1 srebrenu i 3 brončane medalje.

U uzrastu dječaka i djevojčica do 14 godina, Tia Perinčić je osvojila zlatno odličje dok su Mia Katušić i Duje Tudorović osvojili brončano odličje. Marul Henjak i Eva Grčić su u ovom uzrastu zauzeli peta mjesta, Niko Radulović sedmo mjesto, a Filip Mažer je ostao bez plasmana.

U uzrastu mlađih kadeta i kadetkinja do 16 godina Kimi Matulović je osvojio brončano odličje dok je Barbara Pezelj ostala bez plasmana.
U uzrastu kadeta i kadetkinja do 18 godina Ena Knez je osvojila srebreno odličje dok je Luna Miljanić zauzela peto mjesto.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA