Zabava

MINI BARBARA

Jurica i Renato poklonili Belanu svoju prvu silent mandolinu

Sinoć u Murvici se održala promocija sa svečanom primopredajom silent električne mandoline Neni Belanu, koju su posebno za njega izradili Jurica Urbanek i Renato Perović (JuRe-Zadar).

Sinoć u Murvici se održala promocija sa svečanom primopredajom silent električne mandoline Neni Belanu, koju su posebno za njega izradili Jurica Urbanek i Renato Perović (JuRe-Zadar).

Urbanek je inače stručnjak za industrijsku automatiku, robotiku, dok je Perović fugogodišnji glazbenik u klapi Lanterna Zadar, član poznatog zadarskog dueta sa trga „Duet Gitman„, ali i nadograditelj i popravljač mandolina, gitara i ostalih žičanih instrumenata.

Na ovoj prvoj hrvatskoj silent mandolini nalazi se implementirani efekt procesor s predpojačalom i štimalicom. Kključevi su omjera 18/1 Profesional, a žice Thomastik Austija, ručno izrađene.

- Već imam svoju "Barbaru", crvenu električnu gitaru koju sviram već dvadesetak godina i koja me vjerno prati na svim mojim nastupima. Novoj mandolini dao sam ime "Mini Barbara", kazao je okupljenima Belan nakon što mu je promotorica Marija Kapović Sabolić uručila iznenađenje.

Uz ostale uzvanike tu je bio Ivan Ive Županović sa svojim bendom, a u pjesmi im se pridružio Ivo Žuvela i Marina Tomašević.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA