Zadar

OZNAČAVAT ĆE STAZU

Kamp PD Paklenica za markaciste iz svih krajeva Hrvatske

Markacistički kamp" u organizaciji Markacističke sekcije PD "Paklenica" Zadar

Markacistička sekcija PD "Paklenica" Zadar organizira "Markacistički kamp", prvo okupljanje markacista iz svih krajeva Hrvatske kako bi se družili, zabavljali, radili na uređenju planinarskih staza, planinarili te izmjenjivali mišljenja i iskustva.

Kamp će se održati 24. i 25.9. 2022. godine u Ljubotiću iznad Tribnja Krušćice. Prijaviti se mogu svi članovi planinarskih udruga članica HPS-a koje imaju sekciju za markiranje.

Sudionici će se u kampu Vrata Velebita okupiti 24. rujna, nakon čega će krenuti na uređenje staze Bristovac - Stap. U poslijepodnevnim satima predviđeno je predavanje planinarske, kulturne ili prirodoslovne tematike i održavanje okruglog stola o tekućim temama održavanja planinarskih staza. Drugi dan rezerviran je za jednodnevni izlet u okolicu.

Kotizacija za sve sudionike iznosi 130 kn i uključuje mjesto za šator u kampu, večeru i zabavni program. Ukoliko netko želi doći u petak, 23.9.2022., plaća dodatnih 70 kn za spavanje. Potrebno je donijeti vlastiti alat (škare, pile, kosiri), vlastiti šator i osobnu planinarsku opremu. Svoje prijave i pitanja šaljite na: [email protected]

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA