Sport

U SUBOTU POČINJE JEDINSTVENA AKCIJA U HRVATSKOJ

KK Zadar poziva: dođite na cijepljenje i slikajte se s osvojenim pokalom!

U sklopu prostora za cijepljenje, svi koji prime cjepivo imat će jedinstvenu priliku slikati se s trofejom prvaka Hrvatske!

KK Zadar danas je pozvao navijače da se u što većem broju odazovu cijepljenju na Višnjiku, kako bi se što prije ostvarili uvjeti za povratak publike u dvoranu. Podsjetimo, nakon ulaska velikog broja navijača na finalnu utakmicu Zadar - Split, ministar zdravstva Vili Beroš pozvao je klub da sada, kada je šteta već učinjena, pozove navijače na cijepljenje.

- U subotu smo vidjeli koliko nam je svima nedostajala košarka i puna dvorana, a nama je posebno falio vaš huk s tribina! Pandemija COVID-19 svima je promijenila život u zadnjih godinu i pol dana, ali bliži se svijetlo na kraju tunela, a najsigurniji put ka tome je da se što veći broj ljudi cijepi. To će omogućiti i povratak navijača na svoja mjesta u Krešinom domu. Pripreme igrača za novu košarkašku sezonu počinju u kolovozu, a pripreme navijača i prijatelja kluba već od subote, 12. lipnja i to cijepljenjem na Višnjiku. I dalje moramo biti odgovorni kako bi zajedno nastavili uživati u košarci i svakodnevnom druženju. Zato pozivamo sve navijače da podrže ovu akciju i da se dođu cijepiti na Višnjik, počevši od subote, 12. lipnja. 2021. godine. i da time osiguraju mjesto na tribinama za iduću sezonu, ali i sačuvaju sebe i svoje bližnje od širenja pandemije, pozivaju iz kluba.

U sklopu prostora za cijepljenje, svi koji prime cjepivo imat će jedinstvenu priliku slikati se s trofejom prvaka Hrvatske!

TERMINI CIJEPLJENJA I SLIKANJA:
SUBOTA, 12. lipnja 7,30 - 13 sati
PON. 14. lipnja - PET 18. lipnja 7,30 - 12,30 i 15,00 - 20,00 sati

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (12)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA