Sport

ZBOG COVIDA KOD IGRAČA OTKAZANA UTAKMICA

KK Zadar preskočio Zabok, svježiji za Cedevita Olimpiju

Zbog pozitivnih nalaza na Covid-19 unutar momčadi KK Zabok odgođena je utakmica 12. kola HT Premijer lige između Zaboka i Zadra koja se trebala igrati u subotu s početkom u 19 sati.

Zbog pozitivnih nalaza na Covid-19 unutar momčadi KK Zabok odgođena je utakmica 12. kola HT Premijer lige između Zaboka i Zadra koja se trebala igrati u subotu s početkom u 19 sati, objavio je Basketball.hr.

Na stranici Kluba a kamoli na Facebook profilu KK Zadar, ni riječi o utakmici koja se nije igrala. Tek najava večerašnje u kojoj KK Zadar u ABA ligi  ima teškog protivnika u Ljubljani gdje igra protiv Cedevita Olimpija u Ljubljani.

Da neće biti lako najavio je to i trener KK Zadar, Vladimir Anzulović. Olimpija je u svojim redovima dovela dva ekstra pojedinca kao što su Alen Omić i Yogi Farell. Svjesni smo njihove kvalitete, ali vjerujem da ćemo imati dovoljno snage i koncentracije da im se suprotstavimo," izjaviop je Anzulović prije nego je njegova momčad dobila utakmicu poštede snage u gustom rasporedu od pet utakmica u osam dana.

KK Zadar ponudit će pojačanju domaćina  svog novog Amerikanca, Trevora Thomposna koji će večeras imati prvi nastup za zadarski klub.

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA