Kultura

POMORSKA ŠKOLA

Književna večer u sjećanje na profesora Ivicu Ušljebrku

Na taj su se način djelatnici i učenici oprostili od kolege i prisjetili svih onih lijepih zajedničkih trenutaka s nadom da će književna večer jednom postati i tradicija.

U četvrtak 12. svibnja u Pomorskoj školi održana je književna večer u sjećanje na pokojnog profesora Ivicu Ušljebrku. Na taj su se način djelatnici i učenici oprostili od kolege i prisjetili svih onih lijepih zajedničkih trenutaka s nadom da će književna večer jednom postati i tradicija.

Osim obitelji, prijatelja i kolega, počast su mu odali i učenici drugih i četvrtih razreda Pomorske škole Zadar. Antonio Jurin i Vito Zubčić iz njegovog 2.aBS, Leon Goldner iz 2.aN, Vanessa Josipović i Vice Patrle iz 2.bN te Antonio Glavaš iz 4.aBS čitali su Ivičinu poeziju, a Marin Uroda iz 4.aN razreda uljepšao je večer svojim umijećem sviranja gitare.

Ugostili su i učenicu Emmu Mičić i njezinu mentoricu Zrinku Dobra-Opačić iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole.

- Još jednom se želimo zahvaliti obitelji i prijateljima, predstavnicama udruge Riječi iznad svega te svima onima koji su nas počastili svojim prisustvom, a ponajviše Ivičinim učenicima, poručuju iz Pomorske škole.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA