Zadar

RASPRODAJA IMOVINE KLUBA ODVEDENOG U STEČAJ

Komplet pokala i dresova Zadra za siću, ali morate kupiti i 3.000 sjedalica, kosilice...

Stečajna upraviteljica o novom krugu izvijestila je potencijalne kupce, nadajući se da će se ipak javiti

Stečajna upraviteljica Nogometnog kluba Zadar Tihana Majić izvijestila je Trgovački sud kako na prvi natječaj za prodaju imovine bivšeg kluba nije pristigla niti jedna ponuda te je za 4. veljače Fina zakazala novi krug prodaje.

Cijena od 350 tisuća kuna bila je prevelika za one koji su zainteresirani za ostatke imovine kluba koji je poslan u stečaj nakon osnivanja novog kluba HNK Zadar. Iako u imovini ima nekoliko atraktivnih artikala, koji bi zasigurno pronašli kupce, stečajna upraviteljica smatra da će se lakše (s manje napora?) prodati ako se prodaje u cjelini. Tako ako ste zainteresirani za komplet 18 pokala (procijenjeni na 1.000 kuna), 16 dresova JAKO (4.800 kuna), pet golmanskih dresova (1.000 kn),možda i neko polovno računalo, laptop ili kameru, morate uzeti još i nogometni semafor, 3.000 stadionskih sjedalica, kosilice za travu, polovne klima uređaje, vozila za prijevoz igrača na terenu...

Stečajna upraviteljica o novom krugu izvijestila je potencijalne kupce, nadajući se da će se ipak javiti. S obzirom da ovu opremu uglavnom još i koristi HNK Zadar, a smatra se i sljednikom kluba koji je osvajao trofeje, on je i jedini logičan kupac imovine. Pitanje je imaju li na Stanovima novca za tu kupovinu i mogu li se „kockati" s posljednjim rokom, kada će se vjerojatno prodavati po početnoj cijeni od 1 kune.

Jedini prihod koji klub sada ostvaruje je od najma telekomunikacijske opreme, za koju je prethodna uprava potpisala ugovore.

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA