Sport

LIGA PRVAKA

Kuglači Zadra u subotu na Mocirama protiv češkog Rokycanyja

Sam plasman u ovo natjecanje veliki je uspjeh za zadarsko kuglanje, no Hrvoje Marinović vjeruje da je njegova momčad spremna za ulazak u četvrtfinale

U subotu u 13 sati kreće euroligaška avantura kuglača Zadra. Na kuglani u Mocirama igra se osmina finala Lige prvaka, u kojoj Zadar za protivnika ima Rokycany. Iako se radi o momčadi vrijedne pozornosti, koja je kvalitetom zaslužila ulazak među najbolje, Zadrani nestrpiljivo očekuju početak utakmice, vjerujući da će pokazati kako su volja momčad.

- Očekujem jednu ozbiljnu i zahtjevnu utakmicu, kao što je svaka europska koju smo igrali. Nije bitna samo pobjeda, nego i dobar rezultat, budući da za dva tjedna imamo uzvrat na njihovoj kuglani, koju ne poznajemo i na kojoj oni imaju jako dobre rezultate. Vjerujem ipak da ćemo u prvoj utakmici ostvariti dobar rezultat i malo rasterećeniji otputovati u Češku, najavljuje Csongor Barany, ponajbolji kuglač Zadra od kojega se uvijek očekuje pobjeda.

Sam plasman u ovo natjecanje veliki je uspjeh za zadarsko kuglanje, no Hrvoje Marinović vjeruje da je njegova momčad spremna za ulazak u četvrtfinale.

- Naravno, nadam se pobjedi i četvrtfinalu, a uz dobar ždrijeb i ulasku u Final four. Kvalitetnija smo momčad od Rokycanyja, vjerujem da ćemo pobijediti barem 6:2, a ni pobjeda u gostima ne bi trebala doći u pitanje. U dobroj smo formi, dobro igramo, u momčadi je pozitivna atmosfera i nadamo se dobrom rezultatu, kaže Marinović.

Naravno, do pobjede će lakše uz podršku s tribina, pa pozivaju sve ljubitelje kuglanja da u subotu u 13 sati dođu na Mocire i podrže ih u njihovom europskom putu.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA