Zadar

PODRŠKA I EDUKACIJE

Liga protiv raka Zadar provodi projekt Budi kao Roza

Liga protiv raka Zadar provodi projekt "Budi kao Roza", financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Liga protiv raka Zadar provodi projekt "Budi kao Roza", financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Cilj projekta je informirati i osvijestiti javnost o važnosti preventivnog djelovanja u smanjenju rizika od razvoja raka dojke kod osoba ženskog spola u Zadru i Zadarskoj županiji. Projektne aktivnosti odnose se na kampanju "Budi kao Roza", grupe podrške i online edukacije.

Kampanja „Budi kao Roza" uspješno se provodi na društvenim mrežama Facebook i Instagram, dok grupe podrške svake srijede u popodnevnim satima online putem vodi psihoterapeutkinja Vilma Mazija. Za prijavu na sudjelovanje u grupama podrške dovoljno je nazvati tajnicu udruge Liga protiv raka Zadar na broj mobitela 098 981 1948 (gđa. Mirjana Dragičević) s kojom će se dogovoriti daljnji koraci.

Online edukacije će se održavati u terminima i na teme prikazane u nastavku:

Četvrtak | 6. svibnja 2021. | 17.00 sati

Tema: Prevencija karcinoma dojke
Predavač: Vesna Telesmanić Dobrić, dr.med.

Četvrtak | 13. svibnja 2021. | 17.00 sati

Tema: Sekundarna prevencija
Predavač: Slavica Zubčić Krišto, dr.med.

Četvrtak | 20. svibnja 2021. | 17.00 sati

Tema: Važnost ranog otkrivanja raka - Nacionalni program ranog otkrivanja raka dojke u Zadarskoj županiji
Predavač: Ljilja Balorda, dr.med.

Za sudjelovanje na online edukacijama, potrebno je ispuniti prijavnicu na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/fTjwPEk3jpza6zmd7 (link će biti dostupan na zadnjem koraku prijave, ali i poslane na e-mail adresu koja se navede u prijavnici).

Sudjelovanje u online edukacijama je besplatno.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA