Sport

KORNA KVALIFIKACIJE U BAGATU

Luka Milošević najbolji član STK Jadera na turniru

STK Jadera je organizirao stolnoteniski regionalni kvalifikacijski turnir regionalni kvalifikacijski turnir u dvorani za stolni tenis (Bivša Bagat).


STK Jadera je organizirao stolnoteniski regionalni kvalifikacijski turnir regionalni kvalifikacijski turnir  u dvorani za stolni tenis (Bivša Bagat).
Na turniru je sudjelovalo pet klubova od Zadra do Dubrovnika u kategorijama mlađi kadeti, mlađi juniori te mlađe juniorke.
Zbog COVIDA-19 znatan broj klubova je bio spriječen u dolasku i nastupanju na turniru.
U kategoriji mlađim kadetima 1. mjesto osvojio je Luka Milošević (STK Jadera Zadar), 2.mjesto Luka Kulaš (STK Libertas Dubrovnik), 3. mjesto Šime Klarić (STK Šibenik Šibenik).

U kategoriji mlađi juniori 1. mjesto osvojio je Lovre Kaleb (STK Split Split), 2.mjesto osvojio je Boris Zoltner (STK Split Split),  3.mjesto osvojio je Marko Mlinar (STK Split Split).

U kategoriji mlađih juniorke 1.mjesto osvojila je Franka Miškić (STK Šibenik Šibenik), 2. mjesto osvojila je Lara Franjić (STK Split Split), 3.mjesto osvojila je Ana Marija Babić (STK Split Split).

Na turniru najuspješniji klub sa najviše osvojenih medalja je STK Split Split koji osvojio pet medalja u dvije kategorije juniora i juniorki, ,zatim STK Šibenik
sa osvojene dvije medalje .

Luka Milošević (osvojio je 1. mjesto za mlađe kadete i 4. mjesto za mlađe juniore i time se istaknuo kao jedan od perspektivnih igrača turnira.  STK Jadera nije igrala u punom sastavu zbog COVIDa -19.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA