Zadar

PROMETNA KOD PEGLICE, UTVRĐUJE SE TEŽINA OZLJEDA

Maloljetnica na romobilu preko pješačkog udarila auto i završila u bolnicu

Danas oko 14 sati dogodila se prometna nesreća na pješačkom prijelazu u Jazinama kod Peglice.

NOVO

I dok rezultati očevida još nisu uneseni u sustav PU zadarske, podaci s kojima se raspolaže jesu to da je  romobil vozila maloljetnica, rođena 2006. godina a za volanom auta je bila vozačica 1982. godine. Za sada se sumnja da je  vozačica romobil sišla s nogostupa na pješački kod Peglice pri čemu je udarila u auto.

Tko je kriv, policija se ne izjašnjava i još uvijek nemaju težuinu ozlijeda maloljetnice.   Vozačici romobila morala je prijeći preko pješačkog samo pješice jer je zakonski romobil tek pješačko pomagalo kojim se voze po nogostupu. To znači da je ona morala sići s romobila pred pješačkim.

RANIJE

Danas oko 14 sati dogodila se prometna nesreća na pješačkom prijelazu u Jazinama kod Peglice.

Policija provodi očevid te još nije poznato kakve je ozljede zadobila vozačica romobila. Poznato je samo da je riječ o mlađoj ženskoj osobi i da je prevezena u bolnicu na obradu.

Na mjestu događaja još uvijek je vozačica automobila, kao i tri policijske patrole koji su provele očevid. Prometna traka iz smjera Poluotoka zatvorena je za promet te se automobili preusmjeravaju prema staroj Tehničkoj školi.

PRIKAŽI KOMENTARE (9)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA