Zabava

KONCERT U PETRČANIMA

Marko Škugor najavljuje veliku feštu za Veliku Gospu

Za Petrčane je Škugor pripremio svoje poznate pjesme i dalmatinske hitove kako bi se svi skupa izvrsno zabavili

Na blagdan Velike Gospe 15. kolovoza Turistička zajednica grada Zadra u Petrčanima na novoj rivi organizira koncert „šibenskog slavuja", „kralja prvih plesova", jednog od „Četiri tenora", višestrukog pobjednika Splitskog festivala, pjevača u više klapa - Marka Škugora!

Inače diplomirani ekonomist, Škugor je pjevačku karijeru započeo u nekoliko najpoznatijih klapa (Maslina, Kampanel) te je 2013. godine kao solist i prvi tenor "Klape s mora" predstavljao Hrvatsku na Eurosongu. Nakon Eurovizije kreće u samostalnu karijeru i već 2014. na Splitskom festivalu osvaja Grand prix za pjesmu "Devet slova jedne riči", koju je otpjevao uz Alena Nižetića i Duju Cocu.

Debitantski album "Dalmatinska vilo" tri mjeseca je bio jedan od najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, nakon čega slijede turneje i dvije pobjede na Festivalu dalmatinske Šansone u Šibeniku te ponovno na Splitskom festivalu 2017. godine. Dosadašnju karijeru obilježio mu je i duet s pokojnim Oliverom Dragojevićem na pjesmi "Samo s tobom sam upoznao ljubav", koji je u kratko vrijeme postao omiljena pjesma mladenaca za prvi ples.

Za Petrčane je Škugor pripremio svoje poznate pjesme i dalmatinske hitove kako bi se svi skupa izvrsno zabavili. Kaže kako se jako veseli nastupu i druženju s publikom.

- Svaki ljetni nastup u Dalmaciji, takozvana "fešta" je posebno iskustvo. Takve bih nastupe u potpunosti odvojio od koncerata u dvoranama. Svaki od tih nastupa ima dio koji mi je jako drag, dvorane neku ozbiljnost i apsolutnu pažnju publike, a "fešta" draga je svima, jer tu se - „piva po cili dan", poručuje Škugor.

Nema sumnje da će i Petrčanci s njim rado zapjevati najveće hitove poput "Dalmatinska vilo", "Oće duša vanka tila", "Srce južnjačko", "Samo ti si", "Kontra neba ne smiš ić", ili uz obradu pjesme Vinka Coce "Zlato moje".

Ulaz je slobodan, a koncert počinje u 21 sat.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA