Zadar

SUDBONOSNO PITANJE NA ORIGINALAN NAČIN

Mate zaprosio Ivanu u eteru Radija 057: Draga moja, pitat ću te nešto simptomatično...

Četvrtak, 2. prosinca u 10:50 sati. Davor i Šime u eteru Radija 057. U tijeku je jedna sasvim posebna nagradna igra: putovanje obalama problema i ljubavi, i to do kraja života.

Četvrtak, 2. prosinca u 10:50 sati. Davor i Šime u eteru Radija 057. U tijeku je jedna sasvim posebna nagradna igra: putovanje obalama problema i ljubavi, i to do kraja života. S druge strane telefonske slušalice javlja se Mate:

- Ima jedan problem, Mate. Riječ je o putovanju za dvoje. Da bi osvojio ovu nagradu, moraš nešto izrecitirati, rekao je naš Davor.

- Ovako iz glave? Probat ću..., započeo je Mate.

- Draga moja, pitat ću te nešto simptomatično, krajnje ozbiljno, ali simpatično. Pitanje tjedna izreći još neću, da napetost držim što je moguće veću. Nije nešto u šetnji Zadrana gradom, već u pogledu tvome što ga uputiš kradom. To nešto srce mi grije, kad te vidim, sve u meni se smije. Dok hodaš, dok radiš, dok kuhaš, ma dok mi živce vadiš, moja ljubav za tebe raste. A narasla je do te mjere da bih ti obećao nešto punog srca i velike vjere. Obećajem ti da bit će i muzike i mesa, da neće biti vike, nego radosti i plesa. Na kraju ti obećajem ljubav do kraja, da se nikad ne oduzima nego uvijek da se zbraja, izrecitirao je između ostalog Mate i završio sudbonosnim pitanjem "Hoćeš li se udati za mene?".

Kod njegove novopečene zaručnice Ivane, koja je slušala 057 u svojem zagrebačkom uredu, poletjele su suze radosnice. Naravno, rekla je DA!

Dirljiv trenutak prenosimo preko fotografije:

Ivani i Mati cijela ekipa Radija i portala 057info želi puno ljubavi, zdravlja i sreće, a što manje problema na putovanju obalama kojima će vrlo skoro zaploviti!

PRIKAŽI KOMENTARE (11)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA