Zadar

U TIJEKU ZADARSKA LUDIJADA, NISU SVI ODUŠEVLJENI

Maturanti strukovne škole oproštaj počeli s pjesmom

Ne dijele svi građani njihovo oduševljenje, pa nam tako stanari zgrade u blizini Strukovne škole Vice Vlatkovića i Tehničke škole Zadar javljaju o vandalizmu koji je izašao iz okvira školskog dvorišta

Zadarski maturanti danas slave posljednji dan nastave. Nakon odlaska iz školskih klupa slijedi im polaganje državne mature i, onima koji su se za to opredijelili, upisi na fakultete.

U Strukovnoj školi Vice Vlatkovića, Ludijada je počela dostojanstveno i veselo. Maturanti su se organizirali s glazbom i pjesmom koja se čula hodnicima škole. Oslobođeno im je parkiralište i dogovoreno je da nema alkohola dok su u školskom dvorištu. Bilo je odlično, ponosno će ravnatelj Strukovne škole Vice Vlatkovića, Tiho Tomčić koji je predvodio povorku. On je isto tako ogorčen što je medijski prikazana samo jedna strana veselja njihovih maturanata.

 

 

Jer na drugoj su se javili stanari zgrade u blizini Strukovne škole Vice Vlatkovića i Tehničke škole Zadar sa slikom  koja je očito izašala iz okvira školskog dvorišta.

- Nedolično ponašanje i bacanje smeća koje traje tijekom cijele godine kulminiralo je divljaštvom maturanata na "njihov dan". Razbijanje staklenih boca o fasadu, bacanje i pražnjenjem vatrogasnih aparata, agresija, uništavanje tuđe imovine, reklamnih panoa... Nevjerojatno je da sve navedeno prolazi "ispod radara", dok nad njima bdiju tri policajca s podrškom marice i njihovih kolega, požalili su se neki građani.

Policija za sada nema dojava o većim incidentima.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA