Zadar

IMENOVANJE POTPISUJE ŽUPAN BOŽIDAR LONGIN

Meštrovića u Nadzornom odboru Eko zamijenila Helen Bošković

Župan je donio i odluku o imenovanju Povjerenstva za granice pomorskog dobra Zadarske županije TE Povjerenstva za stratešku procjenu utjecaja na okoliš Izmjena i dopuna Prostornog plana Zadarske županije

Odlaskom u mirovinu dugogodišnjeg pročelnika Zadarske županije Olivija Meštrovića došlo je i do promjene u Nadzornom odboru trgovačkog društva EKO d.o.o., u čijoj je nadležnosti Centar za gospodarenje otpadom u Biljanima Donjim. Umjesto Meštrovića, na prijedlog župana Božidara Longina, Skupština društva u Nadzorni odbor imenovat će prof. Helen Bošković, Voditeljicu Odsjeka za zaštitu okoliša i prirode te gospodarenje otpadom u Zadarskoj županiji.

Župan je donio i odluku o imenovanju Povjerenstva za granice pomorskog dobra Zadarske županije, koje će od sada djelovati u sastavu Krešimir Laštro (predsjednik), Ivana Vanjak (predstavnica Lučke kapetanije Zadar), Mirko Štefanek ( Područni ured za katastar Zadar), Vladimir Rončević (Općinski sud u Zadru). S njima će u predmetima raditi predstavnik jedinice lokalne samouprave na čijem se području određuje ili mijenja granica pomorskog dobra i granica lučkog područja luke posebne namjene, te predstavnik Hrvatskih voda, kada se određuje granica pomorskog dobra na područjima koja predstavljaju ušća vodotoka koji se ulijevaju u mora.

Imenovano je i Povjerenstvo za stratešku procjenu utjecaja na okoliš Izmjena i dopuna Prostornog plana Zadarske županije. Predsjednik povjerenstva je Zvonimir Dorkin (Upravni odjel za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i komunalne poslove), a članovi Matej Majdenić, Mara Kovačević, Ivan Matković, Ivan Čarija, Daniel Segarić, Krešimir Laštro, Morana Bačić i Anica Čuka. Za tajnicu Povjerenstva imenuje se Mara Zelić.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA