Zabava

PREMIJERA SA SPOTOM SNIMLJENIM U KALI

Mišolongin napravio pjesmu za Basket klapu: Di ću s njom

Nova pjesma i video-spot Basket klape otoka Ugljana pod imenom "Di ću s njom" premijerno je prikazan u četvrtak, 2. prosinca na CMC televiziji

Nova pjesma i video-spot Basket klape otoka Ugljana pod imenom "Di ću s njom" premijerno je prikazan na CMC televiziji. Spot za pjesmu "Di ću s njom" sniman je ovog ljeta na nekoliko slikovitih lokacija u Kalima, a može se pogledati i na youtube kanalu, objavili su na portalu Kali online.

Baket klapa otoka Ugljana - Di ću s njom

Glazba: Zoran Mišolongin
Tekst: Zoran Mišolongin
Aranžman: Branko Berković
Tonski snimatelj: Branko Berković

Redatelj i montažer spota: Vice Rončević
Kamera: Mateo Grginović

Članovi klape: Alen Svorcina (solist i prvi tenor), Zlatko Mrva (drugi tenor), Goran Pavin (bariton i gitara), Željko Torbarina (bariton i gitara), Branko Kolega (bariton), Tomislav Šoša (bas), Anđelko Mišlov (bas) i Mladen Končurat (bas).

Pjesma „Di ću s njom" nastala je kao plod suradnje s našim domaćim glazbenikom Zoranom Mišolonginom. Podrijetlom Kaljanin, glazbeno obrazovan u Zadru, Zoran Mišolongin napravio je karijeru u  Zagrebu. Bio je član poznatog benda Latino, a poslije se razvijao kao samostalni glazbenik, producent i autor mnogih pjesama od kojih posbeno mjesto zauzima Jubav moja u jednoj od antologijskih izvedbi Olivera Dragojevića.

Mišolongin je za svoje Ugljance napravio ljubavnu pjesmu. Spot je sniman u novouređenoj uvali Batalaža u mjestu Kali. U spotu se pojavljuje i mlada Nina Gobin iz Kali.

Odgovor na naziv pjesme Di ću s njom, očito je: u Kali.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA