Zadar

NA ČELU PSIHIJATRIJSKE BOLNICE

Mladenu Mavaru četvrti mandat ravnatelja PB Ugljan

Upravno vijeće Psihijatrijske bolnice Ugljane jučer je potvrdilo dr. sci. Mladena Mavara za novog, starog ravnatelja te županijske ustanove. On je bio jedini kandidat na natječaju.

Upravno vijeće Psihijatrijske bolnice Ugljane jučer je potvrdilo dr. sc. Mladena Mavara za novog, starog ravnatelja te županijske ustanove. On je bio jedini kandidat na natječaju.

Mladenu Mavaru će to biti četvrti mandat, završetkom kojeg bi trebao otići u mirovinu. Do tada će nema sumnje dovršiti projekte na uređenju prostora bolnice te novih sadržaja koji će biti namijenjeni za zdravstveni turizam. Ali i nastaviti s uspješnim poslovanjem te jedine bolnice na dalmatinskim otocima.

Prvi mandat Mavar je dobio 2011. godine, kada je nakon stjecanja doktorata znanosti naslijedio dotadašnjeg ravnatelja Darka Laburu. Do tada je bio terapeut u Klubu liječenih alkoholičara, predsjednik Povjerenstva za suzbijanje opojnih droga Zadarske županije i rukovoditelj Odjela za znanstveno-istraživački rad u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan.

Mladenu Mavaru koji je po struci psiholog, četvrti mandat počinje 1. lipnja.

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA