Zabava

FESTIVAL ALTERNATIVE

Na 11. Vlajternativi pet hrvatskih bendova i Bolesna štenad

Bendovi koji će ove godine nastupiti su Šank!?, Ponor, Vipera, Bolesna štenad, Arises i Stonebride

U subotu 13. kolovoza održat će se 11. Vlajternativa festival Benkovac.

- Jedanaesto izdanje Vlajternative donosi niz novih bendova koji bi trebali razdrmati, osvježiti, razveseliti i pokrenuti suhoparnu godinu, tešku ko stoljeće za naš grad Benkovac i udrugu Vlajter-ego koja se i dalje trudi opstati i organizacijom Vlajternative ostvariti svoje ciljeve i želje. Skupiti što više publike u našem gradu, promovirati bendove nezavisne alternativne scene, dovesti alternativnu kulturnu scenu u naš grad, pružiti prostor, naći način za djelovanje, motivirati i pokrenuti novu omladinu da se uključe u društveno - korisno - zabavno - kreativni rad kroz aktivnosti i mogućnosti koje se pružaju organizacijom takvog jednog festivala, navode organizatori.

Vlajternativa je od početka bila pokret otpora dosadi, puna života, želje za promjenom, zbližavanjem ljudi, sjedinjenjem u različitostima, otvorena za svakoga i oduvijek je spajala nespojivo. Nekakav vlajter-ego svih onih koji u Vlajternativu ugrađuju svoje živote, iskustva, spoznaje, najbolje, najplemenitije i najhumanije ideje i želje.

Okupljanje počinje kao i dosad u popodnevnim satima i završava u ranojutarnjim satima za najizdržljivije individualce.

- Formula je jednostavna, ne odustajemo od punka/metala/rnr-a i njima bliskih žanrova. Smatramo da dobrim spojem bendova iz ove kombinacije nastaje jedan sklad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, već se stvori primamljiva smjesa koja privlači i motivira na akciju i dolazak.

Kažu Konfucijevi učenici kako je muzika baš ono čime ne vrijedi ni pokušavati da druge prevariš, niti njome čovjek može da se predstavlja drugačijim nego što je. Poezija daje izraz srcu, pjesma daje izraz glasu a ples pruža izraz pokretu. Dođite na Vlajternativu i doživite svoj izraz!, poručuju iz udruge Vlajter-ego Benkovac.

Bendovi koji će ove godine nastupiti su Šank!?, Ponor, Vipera, Bolesna štenad, Arises i Stonebride. Više informacija o bendovima dostupno je na Facebook stranici događaja.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA