Zadar

NEZADOVOLJNI USLUGOM NARUŠILI JAVNI RED

Na prodavače bacio proizvod za koji mu nisu htjeli priznati reklamaciju

Nezadovoljan uslugom u pošti počeo je vikati na službenicu, zbog čega je intervenirala policija te ga zbog naročito drskog ponašanja uz optužni prijedlog privela na sud

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira. Jučer ujutro u mjestu Kali na Ugljanu, 68-godišnjak je narušavao javni red i mir nakon što mu je službenica Pošte rekla da ne može dobiti uslugu koju je tražio. Nezadovoljan uslugom počeo je vikati na službenicu, zbog čega je intervenirala policija te ga zbog naročito drskog ponašanja uz optužni prijedlog privela na sud. Muškarac je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Nezadovoljan uslugom bio je i kupac trgovine u Zadru u Ulici 159. brigade (prometnica ispod Jadranske magistrale). On je oko 8.30 sati došao u trgovački centar reklamirati proizvod na koji, prema politici trgovine, nije imao pravo reklamacije. 61-godišnjak se naljutio i počeo vikati na djelatnike, a potom i reklamirani predmet bacio prema prodavačima. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog za drsko ponašanje.

Tijekom jučerašnjeg dana u ugostiteljskom objektu u Biogradu je 28-godišnji muškarac, u alkoholoziranom stanju, galamio na poznanicu i udarao šakom u stol. Nakon dolaska policije izmjereno mu je 1,79 promila alkohola u krvi, zbog čega je u policijskim prostorijama zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Muškarcu je napisan optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira te mu je izrečena zabrana približavanja poznanici.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA