Sport

ANTE RUBEŠA IZVIJESTIO MEDIJE O ODLUKAMA

Nadzorni odbor smijenio Žilavca i Ridla, v. d. direktora David Gunjević!

Za odabir sportskog direktora odlučili smo pozvati na razgovor sve one kandidate, koji su se prijavili na izvorni natječaj

Predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar Ante Rubeša kasno sinoć izvijestio je medije o odlukama Nadzornog odbora - smjeni direktora Željka Žilavca, sportskog direktora Zvonimira Ridla te postavljanju Davida Gunjevića za v. d. direktora do izbora novog.

- Nakon uvodnog dijela, predstavljanja novih članova NO KK Zadra, te upoznavanja istih sa situacijom u klubu, prionuli smo glasanju. Sve su točke usvojene većinom glasova osim četvrte, suglasnosti za pozajmicu, koja je izglasana jednoglasno!
Također smo donijeli odluku da ćemo raspisati javni poziv za novog člana Uprave, direktora, koji ćemo objavjaviti na službenim stranicama kluba već ovaj tjedan, jer već poprilično kasnimo s pripremom za novu sezonu. Iz tog razloga, odnosno zbog manjka vremena potrebnog za pripremu nove sezone, odlučili smo postaviti vršitelja dužnosti do odabira novog člana Uprave, direktora, kako bi klub mogao nesmetano funkcionirati u periodu do odabira novog člana Uprave, direktora. Za vršitelja dužnosti člana Uprave, direktora jednoglasno je izabran David Gunjević iz Zadra.

Za odabir sportskog direktora odlučili smo pozvati na razgovor sve one kandidate, koji su se prijavili na izvorni natječaj za sportskog direktora, koji je kao i onaj za voditelja marketinga raspisan na naše inzistiranje i uvjetovanje. Nažalost nelegalnost i nekooperativnost s bivšim članom Uprave, direktorom Željkom Žilavcom nas je spriječila u sudjelovanju, te smo odlučili pružiti priliku svima koji su se tada prijavili na natječaj, budući da imamo saznanja da im bivši član Uprave, direktor Željko Žilavec nije svima pružio priliku predstaviti program i ideje.
Na kraju smo se svi usuglasili da će se komunikacija u budućem radu ovog Nadzornog odbora vršiti samo i isključivo putem službenih klupskih kanala, odnosno glasnogovorničke službe kluba, stoji u dopisu što ga potpisuje Ante Rubeša.

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA