SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1711666800 AND gallery_id = 11893File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1711666800, '11893', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Nala i Malik Miss i Mister azila za 2022., Njuška godine je Lily - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

AMATERSKA REVIJA PASA "DAJ ŠAPU"

Nala i Malik Miss i Mister azila za 2022., Njuška godine je Lily

Drugo mjesto osvojila je mješanka Moka, a treće Ava, obje bivši azilski psi!

Učenici Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića danas su na Amaterskoj reviji pasa "Daj šapu!" odabrali Njušku godine i Miss i Mister azila. Prema ocjeni mladih veterinarskih tehničara, Miss azila je Nala, a mister Malik, oboje još uvijek štenci koji su u potrazi za svojim domom. Njuška godine za 2022. je Lily, stara natjecateljica koja je ove godine šarmirala žiri. Drugo mjesto osvojila je mješanka Moka, a treće Ava, obje bivši azilski psi!

Reviju u kojoj sudjeluju psi mješanci i psi iz skloništa „Privlaka", a suorganizatori su Zadarska županija i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA), učenici organiziraju već petu godinu zaredom. Cilj Revije je podići svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja te najvažnije - potaknuti građane koji su u potrazi za kućnim ljubimcem na udomljavanje nezbrinutih pasa.

Veterinarski tehničari ocjenjivali su ljepotu i temperament pasa, zaigranost i druželjubivost, kako bi odabrali najbolje. 

- Naša glavna poruka je da pse treba udomljavati a ne kupovati. Ovo je prilika da oni malo prošetaju, pokažu se na crvenom tepihu, a i za vlasnike i ljubitelje pasa da se malo podruže, rekao je Luka Paleka koji je prvi put volontirao na reviji.

Ravnateljica Jelena Gulan je istaknula kako su učenici pripremili i posebne poklone za modele, ali i njihove vlasnike kojima su darovali vino koje proizvodi njihova škola.

- Učenici se rado odazivaju. Uvijek se svi napunimo energijom nakon ovakvog lijepog događaja, istaknula je Gulan.

 

 

Miss i Mister azila za 2022.
Foto: Tomi Burčul
PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA