Zadar

POTRAGA ZA UKUPNO 20 ZAPOSLENIKA

Natječaj za pripravnike u bolnici, traži se i pojačanje na Dermatologiji

Ravnatelj Opće bolnice Zadar dr. Željko Čulina raspisao je natječaj za prijam pripravnika. Na staž u trajanju od godinu dana prima se 12 zdravstvenih radnika čiju će plaću pokrivati Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje.

Ravnatelj Opće bolnice Zadar dr. Željko Čulina raspisao je natječaj za prijam pripravnika.

Na staž u trajanju od godinu dana prima se 12 zdravstvenih radnika čiju će plaću pokrivati Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje. Najviše mjesta, njih tri, otvoreno je za prvostupnike fizioterapije, dok je na ostalim pozicijama otvoreno jedno mjesto i to za: medicinsku sestru, prvostupnika sestrinstva, primalju asistenticu, prvostupnika primaljstva, prvostupnika radiološke tehnologije, fizioterapeutskog tehničara, zdravstveno-laboratorijskog tehničara, prvostupnika medicinsko - laboratorijske dijagnostike te radnog terapeuta.

Istog dana, 17. lipnja, i s istim rokom prijave od 8 dana otvoren je i natječaj za zapošljavanje ukupno 8 djelatnika na neodređeno i određeno vrijeme.

Posao za stalno u zadarskoj bolnici tako mogu pronaći prvostupnik fizioterapije, administrativni referent i pomoćni radnik, dok se na određeno vrijeme zapošljavaju dvije medicinske sestre, logoped, spremačica kao i liječnik specijalist dermatologije i venerologije. Riječ je o privremenom pojačanju na pola radnog vremena u tom odjelu u kojem se mjesecima čeka na pregled.

Uvjeti oba natječaja nalaze se na linku.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA