Zabava

LJEPOTICE U OBILASKU

Natjecateljice za najljepšu stanovnicu Münchena u Zadru

Influencerice Yara, Lucy, Nadine, Stella, Shaggy i Jeanette te Moly i Esther proći će hrvatsku obalu te svoje dojmove i iskustva objaviti na TikToku i Instagramu

Influencerice i natjecateljice za najljepšu stanovnicu Münchena stigle su u subotu navečer u Hrvatsku. Tamošnji mediji pišu da je njihovo putovanje Jadranskom obalom počelo u Zadru, javlja Index.hr


Vrijeme provode na jahti, a u Hrvatskoj će biti tjedan dana. Agencija je besplatnim putovanjem u Hrvatsku nagradila djevojke zbog sudjelovanja na natječaju Schöne Münchnerin.

Influencerice Yara, Lucy, Nadine, Stella, Shaggy i Jeanette te Moly i Esther proći će hrvatsku obalu te svoje dojmove i iskustva objaviti na TikToku i Instagramu.

Prilikom dolaska u Zadar djevojke su se upoznale s dugom poviješću grada. Prema pisanju njemačkih medija, influencerice su oduševljene krajolikom.

Između ostaloga, zadatak ovih influencerica prilikom posjeta Hrvatskoj je otkriti najvažnije znamenitosti i fotografirati ih. Sljedeća destinacija su im Vodice.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA