Zadar

POČELA SU LJETNA SNIŽENJA

Ne propustite shopping uz super uštede u Supernovi!

Ako to već niste stigli učiniti, obnovite ljetnu garderobu za duge, sunčane dane i vruće ljetne večeri koje nam stižu

Svi ljubitelji shoppinga željno su iščekivali period ljetnih sniženja. U trgovine centra Supernova Zadar stigli su fantastični popusti uz koje su uštede zagarantirane, a modni ulovi najbolji.

Iako već neko vrijeme uživamo u ljetnim kolekcijama najpoznatijih modnih brendova, popularni komadi sada vas čekaju po fantastičnim, sniženim cijenama. Već u prvom krugu ljetnih sniženja popusti vrtoglavo rastu pa ćete tako omiljenu obuću, odjeću i modne dodatke pronaći snižene i do 50%.

Ako to već niste stigli učiniti, obnovite ljetnu garderobu za duge, sunčane dane i vruće ljetne večeri koje nam stižu. Aktualni popusti idealni su i za kupovinu modnih komada koju ste odgađali prethodnih mjeseci. Ljubitelji mode i svi oni koji se mudro služe malim shopping trikovima znaju da je upravo sada idealan trenutak za ulaganja u neke bezvremenske komade poput kvalitetnih haljina ili cipela koje ćete vješto kombinirati u brojnim kombinacijama, čak i veći dio godine.

Odlična je prilika i za opremiti se za godišnji odmor jer aktualni popusti odnose se i na bogat program za kupanje i aktivnosti na plaži i izletima, kao i na kupaće kostime i brojne druge rekvizite za ljetovanje. Uz značajne uštede sada možete opremiti i najmlađe. Dječja moda i dodaci također vas čekaju po posebnim, sniženim cijenama pa ćete tako za svoje male šminkere napuniti vrećice, a ostvariti značajne uštede.

Bez obzira na visoke ljetne temperature, ne zaboravite na mudre i zdrave životne odluke i sportske aktivnosti u kojima najviše uživate. Idealno je vrijeme za nabavku sportske opreme, a čak i ako u ljetnim mjesecima uzimate pauzu od uobičajenih treninga, opremite se uz dobre popuste sportskom odjećom i obućom uz koju ćete se nakon godišnjih odmora puni elana vratiti uobičajenim sportskim aktivnostima.

Posjetite centar Supernova Zadar i provjerite kakve su popuste pripremile vaše omiljene trgovine, a o brojnim novostima i ponudama informirati se možete i na web stranici centra. Budite brzi i ne dozvolite da vam promakne kupovina željenih artikala koji su sada povoljniji nego ikada.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA