Zadar

POLICIJA PROVODI ISTRAGU

Nered u Jazinama - navijači bacili dimne bombe i razbili staklo

Dok se u prostorijama u Jazinama odvijao sastanak gradskih vijećnika i članova Nadzornog odbora KK Zadra, ispred dvorane vladao je nered.

Dok se u prostorijama u Jazinama odvijao sastanak gradskih vijećnika i članova Nadzornog odbora KK Zadra, ispred dvorane vladao je nered.

Okupilo se stotinjak navijača koji su bacali petarde, baklje i dimne bombe. Dim je ušao i u dvoranu, no sastanak unatoč tome nije prekinut, već je trajao do 19 sati.

Na mjestu događaja evidentirana je i materijalna šteta u vidu razbijenog prozora.

Policija je intervenirala iza 18 sati, a kako je kriminalističko istraživanje tek započelo, zasad nema previše informacija.

- Policija je postupala prema većem broju osoba u cilju sprječavanja narušavanja javnog reda i mira i oštećenja imovine, rekli su nam u PU zadarskoj.

Inače, sudionici dvosatnog susreta dogovorili su se kako će se o zaključcima sastanka službeno očitovati predsjednik Nadzornog odbora Dino Martinović, no umjesto izjave od njega smo dobili najavu kratkog priopćenja. Pozivu Martinovića odazvali su se pročelnik Ureda gradonačelnika Ante Ćurković, Enio Meštrović uime Nezavisne liste, Ante Rubeša uime Akcije mladih i Bruno Milin uime HDZ-a, dok se SDP-ov Daniel Radeta nije pojavio na sastanku jer nije bio složan s time da se odvija iza zatvorenih vrata bez novinara.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (19)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA