SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713564000 AND gallery_id = 10848File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713564000, '10848', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Nestali stali nasred Kalelarge: Goran Navojec i Joško Lokas - Vijest - 057info - Zadar

Kultura

KAVA NAKON OBILASKA LOKACIJA ZA SNIMANJE

Nestali stali nasred Kalelarge: Goran Navojec i Joško Lokas

Poznatog glumca i jednako tako znanog TV voditelja, Goran Navojca i Joška Lokasa povezuju Nestali.

Poznatog glumca i jednako tako znanog TV voditelja, Gorana Navojca i Joška Lokasa povezuju Nestali.

Ali oni su danas zastali nasred Kalelarge kako bi nam pozirali i rekli otkud oni u zadarskom subotnjem điru. - Nakon obilaska lokacija snimanja s kojim smo počeli ovaj tjedan, idemo na kavu, Lokas će dati točan odgovor kao da je u kvizu Potjera.

A di drugo nego na Forum, uputio je Navojec koji u Zadru pamti lipe dane. On je tu provodio vrijeme i radio s velikanima hrvatskog glumišta: Širom Guberinom, Ivicom Vidoviće... u tren se prisjetio Goran Navojec Kafeterije s Trga Pet bunara, poznate predstava koja se pripremala i igrala prije 25 godina na Zadarskom kazališnom ljetu. Bilo je to vrijeme pravog kazališnog ljeta, s nostalgijom smo razmijenili kratki memento.

Sada je vrijeme televizijske serije Nestali, druge sezone koja se snima u zadarskom zaleđu, sa Zadraninom Vedranom Kasapom u producentskoj tvrtki Clinica studio i nezaobilaznim Filmskim uredom Zadar. Oni su kao i kod prve uspješne sezone Nestalih iz 2019. godine bili im  i još uvijek su servis u stvaranju uvjeta za snimanje.

Filmski ured je organizirao audiciju za koja je bio izniman odaziv građana. Snimanje Nestalih planirano je do 10. lipnja.

Audicija za Nestale
Foto: 057info (Krešimir Sorić)
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA