Zabava

OVE SUBOTE U ZADRU

Objavljena satnica Derivat festivala s Partibrejkersima

Objavljena je satnica festivala Derivat #04 koji se u produkciji Teatra VeRRdi održava ove subote u parku Kapetanski.

Objavljena je satnica festivala Derivat #04 koji se u produkciji Teatra VeRRdi održava ove subote u parku Kapetanski.

Program započinje u 18 sati u suradnji sa zadružnom pivovarom Brlog koja organizira Brlog Craft room, prodajni sajam malih proizvođača, OPG-a i rukotvorina uz buvljak. Brlog Craft room smješten je u hladu borova nasuprot pozornice za ugodno druženje i kupovinu uz slobodno kretanje i ulaz za posjetitelje do 20 sati u atmosferi zagrijavanja za koncertni program koji započinje u 20 sati. Svi posjetitelji Brlog Craft rooma u 20 sati bit će zamoljeni da kupljenom ulaznicom za koncert preuzmu svoje narukvice ili napuste događanje.

Koncertni program otvara zadarski bend Rich Man u 20 sati. U 20.40 nastupaju gosti iz Zagreba, fantastični bend Seine, zatim također iz Zagreba već dobro poznati Porto Morto u 21.35 sati, a dugoočekivane najveće regionalne zvijezde, zbog kojih u gradu zadnjih dana vlada veliko uzbuđenje, beogradski Partibrejkers nastupaju u 22.45 sati. Za kraj, u techno plesnom ritmu, u 00.15 nastupa majstor bubnja i elektronike Cesar palace iz Berlina.

- Mole se posjetitelji Derivata da dođu na vrijeme kako bi čuli i uvodne bendove jer su odlični i šteta ih je propustiti i kako bi izbjegli gužve na ulazu zbog velikog interesa publike. Prostor Kapetanskog parka je opremljen šankovima i wc-ima, prostorima za sjedenje i druženje u hladu uz povjetarac sa zadarskog kanala i predstavlja idealno mjesto provođenja vremena u vreloj ljetnoj večeri, poručuju organizatori.

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji po 110 kn u Trooper baru, Deja brew pubu, Caffe 72 u Zadru i u Pizzeriji Pape u Benkovcu do petka navečer.
Do petka navečer otvorena je i online prodaja na linku. Ulaznice po cijeni od 130 kn moguće je kupiti na ulazu u subotu od 18 sati.

Više o programu na Facebook stranici.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA