Zadar

ZA SMRT ZAŠTITARA U BIOGRADSKOM KLUBU AQUA

Odvjetništvo danas na e-mail primilo obdukcijski nalaz

Punih 20 dana prošlo je od nemilog događaj u biogradskom klubu Aua koji je prošlog vikenda ponovno otvorio vrata koja su bila zatvorena nakon smrti zaštitara i nemiloj tuči koja je tome prethodila.

Punih 20 dana prošlo je od nemilog događaj u biogradskom klubu Aqua koji je  prošlog vikenda ponovno otvorio vrata koja su bila zatvorena nakon smrti zaštitara i tuče koja je tome prethodila.

Policija je kazeno prijavila četiri osobe za tuču, od kojih je jedan bila zadržana u pritvoru. Županijsko državno odvjetništvo koje je uključeno u istragu  zatražilo je obdukciju koja bi trebala otkriti tajnu smrti 54-godišnjeg zaštitara. Obdukcija je rađena u šibenskoj bolnici.

 Nakon višekratnih novinarskih upita, Državno odvjetništvo je izvjestilo kako su baš  danas putem elektronske pošte zaprimili  obdukcijski zapisnik. Nastavlja se s provođenjem dokaznih radnji o kojima će ovisiti daljnja odluka u ovom kaznenom postupku, napisali u jednoj rečenici.

I Državni inspektorat je došao do određenih nalaza o poslovanju kluba.  U odgovoru na novinarski upit ustvrdili su kako je  inspekcijski postupak inspekcije rada, inspekcije zaštite na radu i turističke inspekcije Državnog inspektorata još u tijeku.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA