Zabava

U KATEGORIJI OPĆINA PO IZBORU FB PUBLIKE

Općina Jasenice pobijedila Vir u utrci za najljepši Advent

Izbor za najljepši Advent u Hrvatskoj na portalu Gradonačelnik.hr završio je večeras u ponoć!

Izbor za najljepši Advent u Hrvatskoj na portalu Gradonačelnik.hr završio je večeras u ponoć!

Najljepše advente 2021. po izboru Facebook publike uz Osijek, koji je prikupio 25.798 lajkova, imaju Varaždin, Vinkovci, Slavonski Brod, Šibenik, Opatija, Karlovac, Đakovo, Velika Gorica i Samobor. Za najljepši advent u kategoriji općina izabran je onaj u Općini Jasenice u Zadarskoj županiji!

Općina Jasenice u utrci za najljepši Advent bila je u tijesnoj borbi s Općinom Vir te na kraju pobijedila uz 40-ak glasova prednosti. Na trećem je mjestu advent iz Općine Nijemci, četvrti onaj iz Općine Čepin, a na petom mjestu utrku je sa svojim adventom završila Općina Medulin.

- Izbor za Najljepši advent pokrenuli smo s ciljem da na jednom mjestu okupimo sve prekrasne advente i tako široj javnosti omogućimo da, uz uživanje u slikama već razvikanih i velikih advenata, otkriju i neke njima dosad potpuno nepoznate. S druge strane, gradovima i općinama htjeli smo dati priliku da rezultate svog truda, kreativnosti i ulaganja prezentiraju i pokažu i izvan granica svoje lokalne zajednice, poručili su s portala Gradonačelnik.hr.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA