Biznis

THE BANKER

OTP banka d.d. je banka 2023. godine u Hrvatskoj

OTP banka d.d. i dalje namjerava zadržati fokus na iskorištavanju tržišnog potencijala te nastaviti biti posvećena održivosti poslovanja i daljnjoj digitalizaciji svih usluga, poručuje Bekeffy

Prema izboru najprestižnijeg financijskog magazina The Banker OTP banka d.d. je najbolja banka 2023. u Hrvatskoj. Istu titulu su osvojile i banke CKB u Crnoj Gori, kao i SKB u Sloveniji te OTP banka u Albaniji, također u vlasništvu OTP Grupe.

Ugledni međunarodni časopis iz grupe Financial Timesa The Banker, čija gotovo stotinu godina duga tradicija jamči kritički i sveobuhvatni pregled poslovnih rezultata, napretka, ali i ukupne aktivnosti financijskih institucija na području na kojem posluju, odao je najveće priznanje OTP banci d.d. za poslovanje, odnos prema klijentima, ali i doprinos društvenim zbivanjima u cjelini imenujući je bankom godine u Hrvatskoj u 2023. godini.

„Banka je bez problema odradila iznimno složen proces uvođenja eura u Hrvatskoj, pri čemu su bankomati, terminali na prodajnim mjestima i druge bankarske usluge funkcionirale u potpunosti od samog početka uvođenja eura u siječnju 2023 godine.

OTP banka d.d. odgovara zahtjevima tržišta i klijenata za održivim razvojem i odgovornim poslovanjem te je snažno povezana s lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Nastavlja s izgradnjom svoje ekološke, društvene i upravljačke strategije, imenovanjem Odbora za održivi razvoj kojim predsjedava predsjednik uprave.
OTP banka d.d. također je posvećena digitalizaciji svih bankarskih usluga. Uvodi višekanalno rješenje za digitalno bankarstvo za koje se očekuju brojne prednosti, uključujući dosljednije korisničko iskustvo kroz različite kanale. Integracija analitike podataka također podržava razvoj personaliziranijih korisničkih ponuda i preporuka, na temelju pojedinačnih financijskih potreba." napisano je u osvrtu The Banker magazina.

Predsjednik Uprave OTP banke d.d. Balázs Békeffy naglasio je: „Ovo je priznanje za trud, rad i posvećenost svakog od naših gotovo 2500 kolegica i kolega i na tome im ovom prilikom zahvaljujem. Želim istaknuti i podršku naše OTP Grupe koja nam jedinstvenim poslovnim iskustvom na području cijele regije u kombinaciji s našim lokalnim iskustvom i znanjem u Hrvatskoj stvara uvjete za postizanje uspješnih poslovnih rezultata i u isto vrijeme iznimnu posvećenost društvu u kojem poslujemo. Naime, posljednjih nekoliko godina OTP banka d.d. ostvaruje konstantan razvoj i rast poslovnih pokazatelja iznad tržišnog prosjeka. Svi naši napori usmjereni su pružanju usluga klijentima na najvišoj mogućoj razini, kako bismo bili banka prvog izbora za svakog klijenta, a svojim društveno odgovornim aktivnostima želimo biti prepoznati kao drugačija banka sa željom da doprinesemo stvaranju drugačije, bolje budućnosti.

OTP banka d.d. i dalje namjerava zadržati fokus na iskorištavanju tržišnog potencijala te nastaviti biti posvećena održivosti poslovanja i daljnjoj digitalizaciji svih usluga."

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA