Sport

U SPOMEN NA JURJEVIĆA

Otvorene prijave za turnir koji je više od samog nogometa

Otvorene su prijave za 5. Memorijalno-humanitarni turnir „Antonio Jurjević" koji će početi 16. kolovoza na Višnjiku.

Otvorene su prijave za 5. Memorijalno-humanitarni turnir „Antonio Jurjević" koji će početi 16. kolovoza na Višnjiku.

- Kad se prije pet godina onako spontano skupila ekipa najbližih prijatelja i rodbine našeg Antonia, sve da u čast našeg prijatelja i brata organiziraju turnir koji će njemu u spomen okupiti malonogometaše iz naše županije, nismo ni slutili da će „kvartovski" memorijalni turnir postati turnir koji okuplja igrače iz nekoliko županija, turnir koji za sobom vuče najlipše epitete i superlative, turnir koji ulazi u svoju 5. godinu s preko pola milijuna kuna doniranih u dobrotvorne svrhe, turnir koji za vrijeme svojeg trajanja kumulativno posjeti nekoliko tisuća posjetitelja, turnir koji je nešto više od samog nogometa... Tri godine naš turnir je rastao skupa s vama, uspješno smo podizali ljestvicu iz godine u godinu i brojke su pokazivale da idemo dobrim smjerom. U četvrtoj godini COVID je umalo pomrsio račune, ali unatoč svemu zasukali smo rukave i odlučili dati atom snage više da ispoštujemo sve mjere da bi se naš turnir uspješno nastavio. I to smo uspješno napravili. A sad, sad je vrijeme za spektakl. Naravno i ove godine smo za neke stvari uskraćeni određenim uvjetima, ali i unatoč tome naš turnir hrabro ide dalje i postaje tradicionalan, poručili su organizatori putem službene Facebook stranice.

Prijave su otvorene do 14. kolovoza u 20 sati kad će se izvršiti izvlačenje parova u Caffe bar-u E.T. Prijaviti se mogu seniorske ekipe, ali i veteranske 1983. godište i stariji.

- Pokažimo još jednom zajedništvo koje nas krasi godinama iz kojeg su proizašle mnogobrojne donacije za potrebitu djecu kojoj smo barem malo olakšali odrastanje, pozivaju organizatori.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA