Zabava

DOLAZE U ARSENAL

Parni valjak u povratničku turneju kreće iz Zadra

Seriju koncerata koje publika može očekivati kroz godinu Parni valjak započinje 6. svibnja u zadarskom klubu Arsenal

Nakon što su predstavili novu pjesmu "Moja glava, moja pravila" feat. Igor Drvenkar i time potvrdili da nastavljaju dalje, Parni valjak sada najavljuje i prve ovogodišnje koncerte. Pred svoju publiku stižu već u svibnju ove godine, nastupima u Zadru, Rijeci, Ljubljani i Mariboru.

Seriju koncerata koje publika može očekivati kroz godinu Parni valjak započinje 6. svibnja u zadarskom klubu Arsenal a ulaznice u prodaju kreću od petka, 31. svibnja u 12 sati putem sustava Eventim.

"Klubovi su mjesto gdje se Valjak uvijek odlično osjeća, pa će i prvi ovogodišnji koncerti krenuti iz manjih prostora. To je veliki logistički i produkcijski posao, ali svi jedva čekamo ponovno krenuti na put. Repertoar se uvježbava svaki dan i mogu vam reći da zvuče izvrsno" otkriva Dino Bahtijarević, menadžer benda Parni valjak.

Parni valjak prošlog je tjedna nakon nekoliko mjeseci nagađanja i iščekivanja predstavio novu autorsku pjesmu "Moja glava, moja pravila" feat. Igor Drvenkar, zajedno s pratećim videospotom. Glazbu i stihove potpisuje Husein Hasanefendić Hus, autor bezvremenskih klasika Parnog valjka koji su odgojile generacije slušateljica i slušatelja. Pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci, tražila je svoj glas i u kadru se pojavio upravo Igor Drvenkar, koji je svojom energijom, pristupom i glasom osvojio simpatije članova benda.

Novi singl dočekan je uz pozitivne reakcije publike iz čitave regije, a zahvalnost tome Parni valjak je izrazio i na svojim društvenim mrežama: "Hvala vam na nevjerojatnoj podršci u našem novom poglavlju. Vi ste nam potvrda da radimo na dobar način i to nam je uvijek najvažnije".

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA