Zadar

ŠTAPOVE BACILI UZ ŠKOLSKU ZGRADU

U noći ukradene zastave izvješene za Dan pobjede

Je li to hvala svim poginulim braniteljima i invalidima Domovinskog rata, pita se predsjednica Mjesnog odbora Petrčane Silvana Lisica Štokan

Nepoznati počinitelji sinoć su, uoči obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, skinuli zastave izvješene na zgradi Mjesnog odbora Petrčane, odnosno školske zgrade. Kada je svanulo jutro oni koji su prvi primijetili da zastava nema bili su šokirani događajem.

- Ovo su zločinci napravili noćas, skinuli državni barjak i Grada Zadra. Sram Vas bilo, to je hvala onima koji su se borili za Hrvatsku? Je li to hvala svim poginulim braniteljima i invalidima Domovinskog rata, napisala je sinoć u Facebook grupi Mjesnog odbora Petrčane njegova predsjednica Silvana Lisica Štokan.

Danas nam je potvrdila kako je još uvijek nepoznato tko je skinuo zastave te kako je zbog slučaja zvala policiju.

- Zastave su nestale a štapovi na kojima su stajale bačene su uz zgradu škole. Uvjereni smo da će policija pronaći počinitelje, Petrčane su malo mjesto i sve se uvijek sazna, kaže Lisica Štokan.

Inače, u ovom mjestu nedavno su zabilježeni vandalski činovi šaranja grafita, kojima se prosvjedovalo protiv sadašnje predsjednice i pretvaranja dvosmjerne ceste u jednosmjernu. Lisica Štokan smatra da ova dva događaja nisu povezana.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA