SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1715032800 AND gallery_id = 13306File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1715032800, '13306', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Pobjeda veterana KK Puntamike uz MVP Dundovića i Pijacu - naj strijelca - Vijest - 057info - Zadar

Sport

NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U SARAJEVU

Pobjeda veterana KK Puntamike uz MVP Dundovića i Pijacu - naj strijelca

Veterani košarkaškog kluba Puntamika su osvojili 3. puta zaredom međunarodni turnir u Sarajevu.

Veterani Košarkaškog kluba Puntamika su osvojili 3. puta zaredom međunarodni turnir u Sarajevu. U ekipi Davora Mujagića koja je dominantno prošetala turnirom u kojoj su slavili u tri utakmice protiv Apatina,Nikšića i Amfore iz Makarske.

MVP turnira je Mario Dundović, a najbolji strijelac turnira je Marin Pijaca.
Ima jedan raritet u priči veterana Puntamike a taj je da je Marko Zuanović imao 100% šut za tri poena u finalu turnira.I napomena da je Davor Mujagić ovim trofejom prestigao Mira Dundova i Peru Perića po osvojenim trofejima kao trener.

Ekipa veterana Puntamike je nastupila u sljedećem sastavu:
Tomislav Luštica (cap.)
Marki Blaslov
Marko Zuanović
Mario Dundović
Marin Pijaca
Miro Dundov
Juraj Segarić
Trener: Davor Mujagić
Službeni doktor:Tomislav Marušić


- Odlično organiziran međunarodni turnir i hvala organizatoru na idealnim uvjetima koje smo imali četiri dana u Sarajevu.Što se tiče igre prezadovoljan sam s osvojenim trofejom i hvala svim igračima na ponašanju i dobroj igri.Bili smo prava klapa i ekipa.Ginuli smo jedan za drugoga a moja malenkost je pridonijela očito dobroj taktici i sinergiji unutar ekipe.Idemo dalje priča se nastavlja, izjavio je trenera Davor Mujagić.

MVP-a Mario Dundović zahvalio je treneru i ekipi koja je izbacila njega kao MVP-a turnira.

- Igralo smo kolektivno i poštivali igrače u najboljoj poziciji tako da smo s tim pristupom jako zadovoljni.Mora naglasiti da smo prava klapa već dugi niz godina i kod nas vlada pravo zajedništvo i požrtvovnost za Puntamiku. Čestitam treneru Davor Mujagiću na odlično vođenom turniru u Sarajevu, kazao je Dundović.

Veterani Puntamike
Foto:
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA